Poruka PREVARANTU!

Do sada smo šutili od sada više ne.Tvrtka Genijator iz Zagreba se bavi prevarom u RH ima još takvh poduzeća al ih nećemo imenovat jer smatramo da oni rade kako narod kaže "BIZNIS" kao što je radio i GENIJATOR ali su oni prešli u kriminal tj prelaze u kriminal zajedno sa MILANOM BANDIĆEM prisiljavajući građane Zagreba da placaju MAGLU koja prođe kroz motor i izađe na auspuh.

Svim snagama ću se potrudit da dokažem ovu prevaru.Uređaj koji ovi šarlatani nazivaju GENIJATOROM je ustvari uređaj koji radi elektrolizu da naglasim običnu elektrolizu nema tu nikave nasine tehnologije.Znači HHO generator od inoxa sa gomilom gume i plastičnim stranicama. Generator je jedan on najlošijih sa kojim sa se susreo od kad radim ovaj posao.
NAjveći problem je u tome što taj uređaj radi na max 150 wata ako ne i manje i to NEMOŽE očistiti nakupine ugljika ni da je spojeno 24 H kamoli 15-30-45-60 min. Takav način čišćenja je čista PREVARA.

DA BI SE RADILA DEKARBONIZACIJA MOTORA TREBA MINIMALNO 400 LITARA HHO PLINA NA JEDAN SAT RADA UREĐAJA ILI CCA 6 LITARA HHO PLINA U MINUTI za motor od 2000ccm.

Za proizvest jednu litru hho plina generatorom od inoxa 316l potrebno je u jako dobroj izvedbi generatora 160-180 wata za jednu litru. Da može bolje može al sa daleko skupljim materijalima što postaje ne isplatio za proizvodnju urađaja.

Svi vi što ste bili na dekarbonizaciji kod genijatora ste PREVARENI i možete sami sebe tješiti da niste al ja vam garantiram da jeste.To što se neki od vas nemogu pomiriti s time da ih je neki šarlatan odero za maglu 500kn to je vas problem sto ste neinformirani a u današnjem svijetu se neznanje PLAĆA.

Uređaji koji rade na 220-240 volti snage 1500-3000-6000 wata rade dekarbonizaciju i pospješuju izgaranje čadi al samo povišenom temp izgaranja u cilindru koju uzrokuje hho plin i ničim drugim.Nikakvim vodenim parama, otrovodicima i ostalim NASINIM sranjima. Postoje razne kemije koje tome pripomažu a sipaju se u takozvani babler(koji genijalci nekoriste) i tako se taj proces dekarbonizacije može jos povečati ili pojačati kako god hoćete. Ni jedan urađaj nemože očistiti nakupine čadi na motoru sa 300000 km koji još k tome nije redovno servisiran ali da ce smanjiti nakupine za 50-60 posto sigurno da hoće.To sve sto pišem mogu dokazati bilo gdje i bilo kome u stručnom laboratoriju uz nazočnost stručnjaka.

Zaboravite uređaje koji se spajaju na akumulator vozila čim radi na taj princim je prevara i bježite od toga glavom bez obzira. Uređaji koji se spajaju na vanjsku mrezu 220-240 volti moraju biti minimalno 1000 wata za vozila do 2000ccm sve ispod toga je prodaja magle. Analizu kompletnog uređaja od genijatora i opis svih njegovih mana očekujte uskoro. Genijator nema ni jednu prednost ili nešto pozitivno jer je osmišljen za PREVARU i ne očekujte nikakve pozitivne riječi o njemu.

Svi SERVISI koji imaju u ponudi usugu od GENIJATORA podržavaju prevaru zbog štetnih ugovora po njih koje su potpisali uzimanjem tog SMEĆA u radionu i drže uređaj samo da bi pokrili osnovne namete za taj uređaj tj da ga nemoraju plaćat iz svog džepa. Oni SERVISI koji ga imaju i hvale njegov rad su loši u njima rade loši mehaničari koji očito nepoznaju dovoljno područje znanja na kojem rade.Takve servise izbjegavate u širokom luku jer nude nekvalitetu uslugu a dokaz je upravo suradnja sa šarlatanima i PREVARANTIMA iz GENIJATORA.

Usporedba GENIJATORA I AQUA CLAENING 500

Sa 100 wata tj 0.6 L/min ciste 120000ccm motora.HAHAHAHA!

Pametnom dosta!

Smeće po radionama loših auto servisa

Najlošija izvedba HHO generatora koju smo do sada testirali 240-250wata za 1/h hho plina